RSS

Новини навчальних закладів

29.07.2022
ЛЦЗ ЛДУ БЖД

Наші випускники - наша гордість!

Вихованці Ліцею цивільного захисту набрали 200 балів із НМТ!

Воронков Дмитро та Хорост Богдан, двоє з п’ятидесяти восьми випускників Ліцею цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця), показали блискучі результати з національного мультипредметного тесту. Дмитро набравши з математики, а Богдан – з української мови найвищий бал – 200!

Нагадаємо, що з 18 липня в Україні складають національний мультипредметний тест (НМТ), який цього року замінив ЗНО. НМТ складається з трьох блоків: українська мова, математика та історія України. У кожному блоці 20 запитань. На виконання дається 120 хвилин. Оцінка ставиться з кожного предмету окремо, а результат відомий одразу!

Хлопці поставилися до складання мультипредметного тесту з усією відповідальністю, щодня вони приділяли багато часу підготовці, не забуваючи про систематичне повторення матеріалу та відпочинок. Для вихованців складання НМТ – надзвичайно важливий крок у житті, адже саме він буде визначати їх подальший вступ у заклади вищої освіти України. Наполегливо навчаючись у Ліцеї цивільного захисту, вони ще два роки тому визначилися зі своїм покликанням – хочуть стати рятувальниками та здобути одну з найблагородніших професій сьогодення і присвятити своє життя порятунку людей.

Сьогодні одне з їх найпріорітетніших завдань уже виконано – вони чудово здали НМТ, залишається ще одне – вступити до Львівського державного університету з безпеки життєдіяльності, де вони продовжуватимуть здобувати знання та стануть на крок ближчим до здійснення своєї мрії.

Дмитро та Богдан своїм прикладом показали, що здати НМТ на 200 балів – це можливо, і бажають кожному випускнику показати достойний результат.

Віримо у майбутніх вогнеборців та щасливої їм долі на нашій любій Батьківщині!

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.