RSS

Новини навчальних закладів

27.07.2022
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті відбулося чергове засідання наукової ради

З урахуванням воєнного стану 21 липня 2022 року в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулося чергове засідання наукової ради. Захід проведено в онлайн-режимі.
Засідання очолив Голова наукової ради, заступник начальника Інституту з наукової роботи полковник служби цивільного захисту, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник  Віталій КОВАЛЕНКО.
У рамках роботи наукової ради розглянуто:
першу редакцію ДСТУ за НДР “Обґрунтування вимог пожежної безпеки до електрозаправних станцій” (“ЕЗС”);
першу редакцію проєкту ДСТУ за НДР “Аналізування вітчизняної й міжнародної нормативно-правової бази та розроблення термінології у сфері визначення та оцінювання спроможностей цивільного захисту” (“ДСТУ Термінологія – спроможності ЦЗ”);
остаточну редакцію ДСТУ за НДР “Обґрунтування показників якості і методів оцінювання спеціального захисного спорядження пожежника” (“Захисне спорядження – показники якості”).
Крім того, розглянуто проєкт Рекомендацій щодо організації оперативних дій під час гасіння пожеж з наявністю небезпечних хімічних речовин.
Також розглянуто пропозиції щодо розвитку науково-дослідних центрів Інституту та інші питання наукової діяльності Інституту.
Усі питання порядку денного відпрацьовано в повному обсязі. Підсумовуючи засідання головуючий подякував присутнім за плідну та конструктивну роботу.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.