https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

27.06.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

 

27 червня, в умовах воєнного стану, у режимі відеоконференції відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

На початку засідання було представлено заступника начальника Інституту, полковника служби цивільного захисту – Демешка Віталія Віталійовича.

Під час засідання Вченої ради розглянуто ряд актуальних питань. Зокрема, присутні зосередили свою увагу на розгляді проєктів звітів про науково-дослідні роботи за шифрами «Вогнестійкість – основні процедури», «Кабельні лінії – вогнестійкість» та «Чисельність інспекторського складу», а також звіту про діяльність аспірантури Інституту в 2021-2022 навчальному році.

Членам Вченої ради Інституту було презентовано робочі навчальні плани, робочі навчальні програми та пропозиції до проєкту Плану наукової і науково-технічної діяльності Інституту на 2023 рік.

Також розглянуто макети номерів наукових журналів «Науковий вісник: Цивільний захист та пожежна безпека» і «Цивільна безпека: державне управління та кризовий менеджмент». Представлено проєкт навчального посібника «Організація та проведення занять із застосуванням інноваційних методів» й проєкт монографії «Застосування безпілотних авіаційних систем у сфері цивільного захисту». Поінформовано про результати акредитації освітньо-професійних програм за спеціальностями  281 «Публічне управління та адміністрування» і 261 «Пожежна безпека».

Вченою радою розглянуто інформацію про виконання заходів, передбачених Планом організаційних і практичних заходів щодо реалізації основних положень Передвиборчої програми кандидата на посаду начальника ІДУ НД ЦЗ «Людяність та професіоналізм», а також інформацію про заходи з посилення контролю за своєчасним відображенням в бухгалтерському обліку сум несплачених коштів за навчання, пені, штрафів та своєчасного проведення претензійно-позовної роботи. Доведено інформацію про надання творчої відпустки для закінчення дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук кандидату наук з державного управління, доценту, старшому науковому співробітнику сектору пожежної безпеки об’єктів та технологій науково-дослідного центру протипожежного захисту Інституту Михайлову В. М., а також про включення Твердохліба О. С., доктора наук з державного управління, доцента, професора кафедри державного управління у сфері цивільного захисту, до складу колективу дослідників наукової роботи «Теоретико-методологічне обґрунтування механізмів розвитку системи стратегічних комунікацій у секторі безпеки і оборони України».

Також було представлено на розгляд проєкт Порядку виплати одноразової грошової премії співробітникам Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, які нагороджені відомчими заохочувальними відзнаками МВС, ДСНС та начальника Інституту.

Крім того, членами Вченої ради Інституту розглянуто питання про схвалення кандидатури полковника служби цивільного захисту Добростана О. В. на заміщення посади начальника науково-випробувального центру Інституту; кандидатури майора служби цивільного захисту Борисової А. С. на заміщення посади старшого наукового співробітника науково-організаційного відділу Інституту, а також питання стосовно стану підготовки проєкту розпорядження Кабінету Міністрів України щодо формування державного замовлення на навчання у сфері цивільного захисту на 2023 рік.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10