https://www.high-endrolex.com/10 В ІДУ НД ЦЗ завершено короткостроковий тематичний онлайн семінар «Стратегічне управління та планування» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.06.2022
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ завершено короткостроковий тематичний онлайн семінар «Стратегічне управління та планування»

 

22 червня на базі Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту завершився онлайн семінар  на тему «Стратегічне управління та планування» для державних службовців апарату ДСНС.

Семінар проводила завідувач кафедри державного управління, доктор наук з державного управління, професор, старший науковий співробітник Анна Терент’єва.

Під час проведення занять з використанням технологій дистанційного навчання відбулося активне обговорення практичних питань організації стратегічного управління, а також здійснення ефективного інформаційно-комунікативного обміну між внутрішніми і зовнішніми учасниками.

Результати складеного підсумкового тесту підтвердили високий рівень професійної компетентності державних службовців апарату ДСНС з питань стратегічного управління.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10