https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 26.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2022
ІДУ НД ЦЗ

Підсумкове засідання Методичної ради Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту

 

17 червня 2022 року під головуванням заступника начальника Інституту з навчальної роботи полковника служби цивільного захисту Єременка Сергія Анатолійовича проведено підсумкове засідання Методичної ради Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

На засіданні були присутні науково-педагогічні працівники Інституту, представники навчально-методичного відділу Інституту.

Проведено аналіз виконання протокольних рішень Методичної ради, навчального навантаження науково-педагогічних працівників та облік підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників за навчальний рік. Заслухано та схвалено звіти про роботу кафедр за 2021/2022 навчальний рік.

Розглянуто питання випуску здобувачів вищої освіти у 2022 році та доведено до відома про стан підготовки до вступної кампанії 2022.

Також розглянуто, схвалено та винесено на розгляд Вченої ради Інституту робочі навчальні плани підготовки слухачів заочної форми навчання за другим (магістерським) та третім (освітньо-науковим) рівнями вищої освіти за спеціальностями 261 «Пожежна безпека», 281 «Публічне управління та адміністрування», програми підвищення кваліфікації тощо.

За підсумками конкурсу 2021/2022 навчального року «Кращий викладач року» визначено переможця – професора кафедри державного управління з цивільного захисту ТВЕРДОХЛІБА Олександра Степановича.

Обговорювались питання удосконалення системи забезпечення внутрішнього контролю забезпечення якості вищої освіти, академічної мобільності та інші питання організаційних і практичних заходів щодо реалізації основних положень передвиборчої програми начальника Інституту «Людяність та професіоналізм».

Усі питання порядку денного відпрацьовано в повному обсязі.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10