29.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

10.06.2022
ІДУ НД ЦЗ

Про хід навчання навчальної групи ФН-10 з категорії «Керівники структурних підрозділів (департаментів, управлінь, відділів, секторів) державних органів та їх заступники»

 

На виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України 09 грудня 2021р. №1622-р на кафедрі організації заходів цивільного захисту Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту проводилось навчання зі слухачами категорії «Керівники структурних підрозділів (департаментів, управлінь, відділів, секторів) державних органів та їх заступники».

Навчання проводилось за дистанційною формою у період з 30 травня по 10 червня 2022 року. Усі слухачі успішно виконали програму навчання та на якісному рівні відпрацювали написання рефератів із актуальних тем у сфері цивільного захисту.

По завершенню навчання було проведено круглий стіл щодо обміну думками з організаційних та навчальних питань за участю начальника кафедри організації заходів цивільного захисту, кандидата технічних наук, старшого наукового співробітника, полковника служби цивільного захисту Сергія Огурцова та керівника навчальної групи старшого викладача кафедри організації заходів цивільного захисту кандидата воєнних наук, доцента Олександра Ковальова.

Слухачі висловили слова щирої вдячності науково-педагогічному колективу Інституту за отримані знання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua