RSS

Новини навчальних закладів

09.06.2022
ЛЦЗ ЛДУ БЖД

Батьківські збори онлайн!

 

6 червня 2022 року з батьками та вихованцями І-го курсу, а 8 червня – з батьками та вихованцями ІІ-го курсу начальником Ліцею цивільного захисту полковником служби цивільного захисту Коцюром Володимиром Олександровичем було організовано проведення батьківських зборів онлайн.

Начальник ліцею привітав батьків та вихованців І-го курсу з завершенням навчального року та переведенням на ІІ-й курс. Наголосив на необхідності дотримання вихованцями збереження життя та здоров’я, перебуваючи на канікулах. Також було надано коротку характеристику вихованцям стосовно успішності та рівня їх фізичної підготовки, окреслено чіткі завдання на період канікул.

Спілкуючись з батьками вихованців ІІ-го курсу, Володимир Олександрович акцентував увагу на підготовці ліцеїстів до здачі мультимедійного тесту та спроможності вихованців вступати у навчальні заклади системи ДСНС.

Адміністрацією ліцею було надано вичерпні відповіді батькам на їхні запитання.

По завершенні батьківських зборів, начальник ліцею Коцюр В.О. побажав вихованцям мирного відпочинку і  висловив сподівання у їхньому подальшому навчанні з 1 вересня 2022 року.

Ліцеїстам ІІ-го курсу, у свою чергу, начальник побажав успішного складання іспитів та вступу до омріяних навчальних закладів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.