RSS

Новини навчальних закладів

08.06.2022
ІДУ НД ЦЗ

Завершено короткостроковий онлайн семінар «Комунікація та взаємодія»

 

Спільно з Департаментом персоналу ДСНС Інститутом державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту у період з 6 по 8 червня було організовано та проведено короткостроковий онлайн семінар  «Комунікація та взаємодія».

Семінар проводила завідувач кафедри державного управління, доктор наук з державного управління, професор, старший науковий співробітник Анна Терент’єва.

Під час проведення занять з використанням технологій дистанційного навчання учасники заходу брали участь в обговоренні навчальних питань та практичному відпрацюванні окресленої проблематики.

Підсумовуючи роботу проведеного заходу, заступник начальника Інституту з навчальної роботи, полковник служби цивільного захисту, доктор технічних наук, доцент Сергій Єременко подякував усім учасникам за активну та плідну роботу.

Загалом захід об'єднав навколо себе державних службовців апарату служби та осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту ДСНС задля підвищення рівня теоретичної і практичної компетентності державних службовців з питань комунікації та взаємодії в процесі реалізації ними своїх посадових повноважень й розвитку комунікативних навичок.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.