28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

07.06.2022
НУЦЗУ

Національний університет цивільного захисту є лідером серед закладів вищої освіти сектору безпеки і оборони України за академічним рейтингом"Топ-200 Україна 2022"

06 червня було оприлюднено результати Академічного рейтингу закладів вищої освіти України "Топ-200 Україна 2022". Шістнадцятий рік поспіль Національний університет цивільного захисту України представляє провідний заклад вищої освіти Державної служби України з надзвичайних ситуацій у сфері цивільного захисту.
Так, за результатами цьогорічного рейтингу університет є лідером серед закладів вищої освіти сектору безпеки і оборони України.
Під час складання цьогорічного рейтингу експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти в Україні і світі, яка зазнає глибинних змін, зокрема, в результаті впливу пандемії COVID-2019 та воєнного стану в нашій державі. Рейтинг університетів України базувався на принципах забезпечення відкритості, прозорості, об’єктивності і незалежності ранжування університетів, врахування всебічності і багатогранності діяльності вишів, а також пріоритетності євроінтеграційних процесів.
Більш детально можна ознайомитись на сайті: http://www.euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7420.
Національний університет цивільного захисту України





 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua