https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 24.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2022
НУЦЗУ

Побачила світ спільна монографія НУЦЗУ і фахівців МНС Республіки Азербайджан

2 червня 2022 року, незважаючи на складну ситуацію в країні, вийшла монографія "Оцінка та прогноз професійної придатності рятувальників Служби Порятунку Особливого Ризику МНС Азербайджанської Республіки: психологічний аспект" як результат спільних досліджень з колегами із Республіки Азербайджан.
Монографія інтернаціонального колективу за загальною режакцією Х.Р. Софієвої, О.В. Тімченка містить теоретично обґрунтовану та емпірично досліджену критеріальну основу психологічної оцінки професійної придатності рятувальників Служби Порятунку Особливого Ризику МНС Азербайджанської Республіки. В ній опрацьовано психологічні особливості довгострокового прогнозу професійної придатності рятувальників. Проведені процедури валідізації психодіагностичного інструментарію для професійно-психологічного відбору рятувальників з урахуванням мовного питання та культуральних особливостей громадян Азербайджанської Республіки.

Рекомедується для використання психологами Міністерства з надзвичайних ситуацій Азербайджанської Республіки та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Монографія також буде корисною курсантам та студентам Національного університету цивільного захисту України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Академії МНС Азербайджанської Республіки.

 


Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10