RSS

Новини навчальних закладів

01.06.2022
НУЦЗУ

На базі Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України для першокурсників розпочато навчальну практику

З 01 червня 2022 року відповідно до навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти денної форми навчання розпочато навчальну практику курсантів 1-го курсу університету на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України.
 
Метою навчальної практики є закріплення у здобувачів вищої освіти знань та практичних навичок, що необхідні під час гасіння пожеж, проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт і проведення перевірок техногенної та пожежної безпеки об’єктів.
 
Майбутні фахівці служби цивільного захисту відпрацьовуватимуть вправи щодо в’язання пожежних вузлів та подвійної рятувальної петлі на потерпілому за допомогою рятувальної мотузки, створення мінералізованої смуги для запобігання поширення низової лісової пожежі, розглядатимуть питання щодо категорій захисного одягу, а саме: костюмів хімічного захисту.
 
 
 

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.