RSS

Новини навчальних закладів

31.05.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

 

31 травня, в умовах воєнного стану, у режимі відеоконференції під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Захід відбувся за безпосередньої участі директора Департаменту організації заходів цивільного захисту Віктора Вітовецького.

Під час засідання Вченої ради розглянуто ряд питань. Зокрема, присутні зосередили свою увагу на розгляді проєкту остаточного звіту про науково-дослідну роботу за шифром НДР «Піноутворювач – настанови» та проєктів технічних завдань на науково-дослідні роботи за шифрами «АРІНР БД» і «Захисні споруди – військовий стан».

На розгляд членам Вченої ради представлено проєкт Положення про Конкурс винахідницьких та раціоналізаторських робіт у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.

Особливу заінтересованість члени Вченої ради проявили під час розгляду інформації про стан відновлення матеріально-технічної та випробувальної бази пожежно-випробувального полігону з метою забезпечення виконання функцій і завдань, визначених Планом наукової та науково-технічної діяльності Інституту на 2022 рік, і господарчими договорами.

Крім того, членів Вченої ради поінформовано про проходження  переддипломної практики (стажування) здобувачами вищої освіти випускних курсів освітньо-професійної програми «Пожежна безпека» у 2021-2022  начальному році, а також про результати співпраці з Департаментом реагування на надзвичайні ситуації апарату ДСНС України та Міністерством розвитку громад та територій України.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.