https://www.high-endrolex.com/10 Продовжується навчання з підвищення кваліфікації третьої групи фахівців дослідно-випробувальних лабораторій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2022
ІДУ НД ЦЗ

Продовжується навчання з підвищення кваліфікації третьої групи фахівців дослідно-випробувальних лабораторій

 

В Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту у період з 23 травня по 03 червня 2022 року триває проведення навчання з підвищення кваліфікації фахівців дослідно-випробувальних лабораторій територіальних органів ДСНС, що передбачено наказом ДСНС від 21.12.2021 № 849 «Про організацію навчання осіб середнього та старшого начальницького складу служби цивільного захисту в системі післядипломної освіти ДСНС у 2022 році». Підвищення кваліфікації проводиться дистанційно в онлайн форматі для 9-ти фахівців лабораторій із Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської, Сумської, Хмельницької, Чернігівської областей і міста Києва.

У результаті самостійного опанування навчального матеріалу за підсумками першого тижня фахівцями лабораторій підготовлено реферати за індивідуально обраними темами.

Другий тиждень підвищення кваліфікації розпочато професором кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення, кандидатом юридичних наук, доцентом Ігорем Васильєвим.

Упродовж цього тижня також передбачені заняття за участі фахівців відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру протипожежного захисту; підрозділів науково-випробувального центру; секторів метрології та системи якості. В останній день заплановано провести круглий стіл, тематикою якого обрано обговорення сучасних підходів до вирішення питань дослідження пожеж дослідно-випробувальними лабораторіями в умовах воєнного стану.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10