https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2022
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся черговий вебінар з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків

28 травня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся четвертий вебінар з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.
Учасниками онлайн зустрічі з теми «Передумови, наслідки та протидія дискримінації за ознакою статі» стали здобувачі вищої освіти соціально-психологічного факультету університету.
Софія Богомазова, фахівчиня (з гендерної рівності) університету, ознайомила учасниць цієї зустрічі з основними положеннями законодавства України з питань запобігання та протидії дискримінації. На онлайн зустрічі здобувачки вищої освіти розглядали життєві ситуації щодо проявів дискримінації у суспільстві з метою навчитися ідентифікувати та попереджувати випадки гендерної нерівності та проявів дискримінації у подальшій своїй професійній діяльності.
Також під час вебінару були обговорені питання: куди звертатися особі, стосовно якої було застосовано дискримінацію за ознакою статі; як допомогти людині, яка стала жертвою сексуального насилля; яку інформацію потрібно зафіксувати та до кого звернутись за захистом порушених прав.


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10