28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

27.05.2022
ЧІПБ НУЦЗУ

26 травня у ЧІПБ відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів, ад’юнктів (аспірантів) «Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених»

26 травня в ЧІПБ за допомогою засобів відеозвязку відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів, ад’юнктів (аспірантів) «Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених», організаторами якої були: наукове товариство інституту спільно з представниками відділу організації наукової діяльності та співробітниками кафедри фізико-хімічних основ розвитку та гасіння пожеж.

Відкривав роботу пленарного засідання заступник начальника інституту з навчальної та наукової роботи Олександр Тищенко, який привітав учасників та побажав плідної співпраці і цікавих дискусій.

Загалом цього року у конференції взяли участь близько 200 молодих науковців із 17 закладів вищої освіти з різних областей України.

Питання, які піднімалися під час засідання, вирізнялися актуальністю, а самі доповіді були змістовними та цікавими і викликали жвавий інтерес в учасників.

За підсумками роботи конференції було видано збірник тез доповідей, а їх авторів відзначили відповідними сертифікатами. Грамотами інституту за активну участь у науковій діяльності нагородили  студенток Дарію Ващенко, Діану Прокопенко, Яну Сандигу та курсанта Владислава Силку.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua