RSS

Новини навчальних закладів

02.02.2006
ВПУ ЛДУ БЖД

Візит Першого заступника Міністра МНС України

 

Реформування сфери цивільного захисту держави потребує підвищення вимог до підготовки фахівців даного напрямку. Тому МНС України приділяється значна увага якісно новому рівню підготовки кадрів для підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту.

1 лютого 2006 року до Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту прибув із візитом Перший заступник Міністра МНС України Антонець В.М. Його метою було ознайомлення з навчально-матеріальною базою єдиного у своєму спрямуванні навчального закладу, що готує робітничі професії.

Під час свого перебування Антонець В.М. познайомився з викладачами та слухачами, у яких цікавився умовами їх роботи, життя, навчанням. Приємно був вражений потужною навчально-матеріальною базою, наочністю навчальних кабінетів, зразковим порядком у приміщеннях училища.

Не залишився поза його увагою і музей, в якому історія пожежної охорони Поділля й училища відображена в архівних документах, експонатах та фото.

 

Високо оцінив рівень навчальних посібників, підготовлених викладацьким складом.

 

 Припали до естетичного смаку Володимира Михайловича картини Слюсаря В.В., художника, який працює в стінах цієї установи.

 

 Свої враження від перебування в професійному навчальному закладі Перший заступник Міністра виразив на одній із сторінок Історичного формуляра училища, де побажав успіхів у підготовці кваліфікованих кадрів для служіння українському народові.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.