https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2022
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ проходять навчальну практику в управлінні персоналу Головного управління ДСНС України у Харківській області

У лютому-березні поточного року на базі управління персоналу Головного управління ДСНС України у Харківській області триватиме навчальна практика курсантів 2, 3 та 4 курсів соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України на посаді “Психолога”.
На практиці курсанти матимуть змогу закріпити та поглибити отримані теоретичні знання, удосконалити професійні уміння і навички, взяти участь у якісному відборі кандидатів на посади до ДСНС. Майбутні психологи отримають досвід щодо виявлення негативних чинників, що впливають на плинність персоналу та навчаться визначати шляхи їх усунення, розробляти детальні психологічні характеристики співробітників, надавати рекомендації відносно умов оптимального використання особистих професійних можливостей людини з урахуванням перспективи розвитку її професійних здібностей.
Важлива функція психолога — брати участь у здійсненні заходів професійної адаптації молодих фахівців, аналізувати психофізіологічні особливості професійної діяльності, готувати рекомендації і пропозиції щодо впровадження результатів психологічних досліджень у службову практику, а також заходи щодо удосконалення професійної діяльності співробітників підрозділів. Всі ці навички також будуть відпрацьовуватися під час практики.

Національний університет цивільного захисту України, за офіційними матеріалами ГУ ДСНС України у Харківській області

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10