https://www.high-endrolex.com/10 Когорту соціальних працівників поповнили випускники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.02.2022
ЛДУ БЖД

Когорту соціальних працівників поповнили випускники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

15 лютого 2022 року на кафедрі соціальної роботи, управління та суспільних наук відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Соціальна робота».
Наказом ректора Львівського державного університету безпеки життєдіяльності № 202/од від 05.11.2021 р. затверджено Голову екзаменаційної комісії – Валько Ганну Іванівну, директора Бродівського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, Голову правління ГО «Реабілітаційно-педагогічного центру «Струмок», та членів екзаменаційної комісії: завідувача кафедри Коваль Ганну Володимирівну, професора кафедри Васяновича Григорія Петровича, доцента Логвиненко Вікторію Михайлівну та викладача Савостікову Катерину Ігорівну.
На основі аналізу захисту магістерських робіт слід відмітити, що всі здобувачі вищої освіти підтвердили свій  відповідний рівень теоретичних та практичних знань, а також готовність до практичної діяльності у сфері соціальної роботи. Приємно відзначити здобувачів вищої освіти, які отримали відмінні оцінки під час захисту магістерських робіт, а саме: Гуцмана Євгенія, Ільницьку Соломію, Ванельчук Богдану, Кушту Роксолану.
Свої вагомі здобутки у сфері соціальної роботи також продемонстрували доценти Грицанюк Віта Василівна та Костишин Емілія Іванівна, які представили свої дослідження на тему «Особливості впровадження раннього втручання для дітей дошкільного віку в Україні» та «Особливості захисту материнства та дитинства в Україні» відповідно. Віта Василівна у своїй доповіді наголосила, що раннє втручання є всесвітньо визнаною послугою, отримання якої максимально збільшує шанси дітей на реалізацію власного потенціалу, дає змогу максимально використовувати потенціал сім’ї для розвитку дитини та її підготовки до здобуття освіти у закладах вищої освіти. Цікавими були результати дослідження, які представила Емілія Костишин. На основі проведеного аналізу на тему «Повсякденні практики материнства», Емілія Іванівна в своїй доповіді наголосила на необхідності законодавчого регулювання надання соціальної  допомоги сім’ям  з дітьми в Україні.
Вітаємо всіх здобувачів вищої освіти з успішним захистом магістерських робіт та присвоєнням кваліфікації магістра соціальної роботи!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10