https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 25.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

16.02.2022
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ взяли участь у заходах з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого у сквері на пр. Науки відбувся захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
У покладанні квітів на Меморіальному комплексі загиблим у Демократичній Республіці Афганістан взяли участь керівники та представники керівництва області, міста, ветерани локальних воєн, АТО та ООС, керівники силових структур і закладів вищої освіти, представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості та молоді. Учасниками церемонії стали проректор з персоналу Національного університету цивільного захисту України Андрій Титаренко, а також начальник відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Сергій Мішенін.
33 роки тому, 15 лютого 1989-го, завершилося виведення військ колишнього СРСР з Афганістану. Понад 160 тисяч українців були на тій війні. Вони залишилися вірними присязі, продемонстрували справжню мужність, сміливість та взаємодопомогу. Сьогодні вшановують земляків, які пройшли горнило локальних воєн у різних куточках земної кулі, та вклоняються пам’яті тих, хто не повернувся додому.


Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10