RSS

Новини навчальних закладів

11.02.2022
НУЦЗУ

Курсанти Національного університету цивільного захисту отримали сучасну спеціальну пожежно-рятувальну техніку, обладнання та спорядження

11 лютого Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський разом із тимчасово виконуючим обов'язки Голови ДСНС Сергієм Круком відвідали Національний університет цивільного захисту України.
Майбутнім рятувальникам високопосадовці вручили сучасну спеціальну пожежно-рятувальну техніку, обладнання та спорядження. Це дозволить значно підвищити якість підготовки та оновить матеріально-технічну базу університету.
Зокрема, колектив НУЦЗУ одержав сертифікати на отримання судна на повітряній подушці TORNADO F50, захисного костюма EOD 9 у комплекті, двох металодетекторів, набору гаків та тросів для транспортування і перенесення вибухонебезпечних предметів, проектора Epson EB-W 49, інтерактивної дошки оптичної 86’’, мультітача YESVISION BW86.
Очільник МВС Денис Монастирський та т.в.о Голови ДСНС Сергій Крук відвідали також навчальні аудиторії, науково-навчальні лабораторії та у музей закладу вищої освіти.
Загалом, оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти системи МВС, і зокрема Державної служби України з надзвичайних ситуацій, є пріоритетним завданням, адже сприяє ефективній підготовці молодого покоління фахівців цивільного захисту до виконання дій за призначенням.


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.