https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗ України дистанційно беруть участь у навчально-практичному курсі з технічного обслуговування обладнання радіаційного, хімічного, біологічного та ядерного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.02.2022
НУЦЗУ

Представники НУЦЗ України дистанційно беруть участь у навчально-практичному курсі з технічного обслуговування обладнання радіаційного, хімічного, біологічного та ядерного захисту

7 лютого на базі Навчального центру з фізичного захисту, обліку та контролю ядерного матеріалу імені Джорджа Кузмича (м. Київ) розпочато навчальний практичний курс з технічного обслуговування обладнання радіаційного, хімічного, біологічного та ядерного захисту. В заході від Національного університету цивільного захисту України беруть участь заступник начальника кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Євген Слепужніков, доцент кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Марина Чиркіна та викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Євген Криворучко.
Також учасниками навчального курсу є представники Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Київ) та Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни).
Курс складається з теоретичної частини та відпрацювання практичних навичок з використання та технічного обслуговування обладнання РХБЯ захисту, отриманого від Уряду США через Міністерство оборони США / Агентство зменшення загрози.
Національний університет цивільного захисту України

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10