https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбулися захисти кваліфікаційних робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.02.2022
НУЦЗУ

На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбулися захисти кваліфікаційних робіт

На факультеті цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю «Цивільна безпека» за освітньо-професійними програмами «Управління у сфері цивільного захисту» та «Цивільний захист».
Здобувачі у своїх кваліфікаційних роботах відобразили актуальні проблемні питання цивільного захисту. У своїх роботах запропонували розробку дієвих рішень щодо покращення роботи рятувальної служби, систем безпеки підприємств, організацій тощо. Під час захисту продемонстрували належний рівень програмних результатів освітніх компонент за своїми освітньо-професійними програмами. Рівень знань, умінь та навичок, що були отримані під час навчання, будуть використовуватись у подальшій професійній діяльності. Голова та члени комісії щиро вітали випускників та бажали їм успіхів у подальшій роботі!
Національний університет цивільного захисту України

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10