https://www.high-endrolex.com/10 Засідання Вченої ради інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.01.2022
ЧІПБ НУЦЗУ

Засідання Вченої ради інституту

21 січня в інституту відбулося засідання Вченої ради.

Під час зібрання розглянули звіт з наукової діяльності в ЧІПБ за 2021 рік, який представив начальник відділу організації наукової діяльності доктор технічних наук, доцент Олег Мирошник. Він зазначив, що протягом 2021 року наукова робота здійснювалася у відповідності з вимогами нормативних документів та річним планом наукової та науково-технічної діяльності інституту.

Для здійснення наукової діяльності та реалізації запланованих заходів в ЧІПБ створені відповідні умови та наявний висококваліфікований кадровий потенціал. Нині в інституті працює 17 докторів та 101 кандидат наук, з яких 13 осіб мають вчене звання «професор», 60 – «доцент» та 3 – «старший науковий співробітник».

За звітний період захистили докторські дисертації: заступник начальника інституту з навчальної та наукової роботи Олександр Тищенко «Цивільний захист», заступник начальника кафедри автоматичних систем безпеки та електроустановок Олег Землянський  «Цивільний захист», доцент кафедри фізико-хімічних основ розвитку та гасіння пожеж Тетяна Магльована  «Екологічна безпека».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10