RSS

Новини навчальних закладів

12.01.2022
НУЦЗУ

Здобувачі вищої освіти Національного університету цивільного захисту України були заохочені за результатами онлайн-заходу «Дій проти насильства»

У 2021 році в межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбувся телеміст «Дій проти насильства!» за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.
У заході взяли участь здобувачі вищої освіти провідних закладів вищої освіти Харкова. Активними учасниками заходу стали представники та представниці команди «Палаючі серця» Національного університету цивільного захисту України, до складу якої увійшли Микуленко Андрій, Куценко Тетяна, Половенко Дарина та Теліженко Дмитро.
На початку заходу команди закладів вищої освіти представили домашнє завдання – презентацію щодо 3-х кроків, на погляд молоді, для досягнення «нульової» толерантності до всіх форм насильства у суспільстві. Відповідь, яка була запропонована здобувачами вищої освіти Національного університету цивільного захисту України, була визнана такою, що у майбутньому може стати певним підґрунтям для подальших досліджень особливостей дотримання гендерної рівності та протидії насильству щодо жінок в Україні.
Після презентацій команди змагалися в тематичному Kahoot. «Знаєш – протидієш». За результатами загального підрахунку балів команда університету «Палаючі серця» посіла почесне ІІІ місце та підкорила суддів чіткістю і лаконічністю свого виступу.

 

Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.