https://www.high-endrolex.com/10 В ІДУ НД ЦЗ відбувся святковий концерт з нагоди Нового року та Різдва Христового | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.12.2021
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ відбувся святковий концерт з нагоди Нового року та Різдва Христового

 

З дотриманням карантинних обмежень 28 грудня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбувся святковий концерт з нагоди Нового року та Різдва Христового.

Перед початком святкового концерту помічники Святого Миколая вітали учасників заходу листівками з передбаченнями, зробленими власноруч дітьми Сквирського центру дитячої та юнацької творчості Сквирської міської ради Київської області.

Розпочинаючи захід, начальник Інституту, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений лікар України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Петро Волянський подякував колективу за злагоджену роботу у році, що минає та побажав усім міцного здоров'я, успіхів, творчої наснаги, здійснення мрій і реалізації всіх задумів.

Під дружні оплески колективу начальник Інституту вручив дипломи та подарунки представникам структурних підрозділів ІДУ НД ЦЗ.

Після цього відбувся концерт за участю оркестру Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

Упродовж концерту співаки в супроводі оркестру представили сучасні композиції, а також твори, які уже стали класикою світового мистецтва.

Загалом виступи учасників концерту подарували присутнім чудовий настрій та багато приємних емоцій і кожен у залі відчув теплу атмосферу прийдешніх свят.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10