https://www.high-endrolex.com/10 Вітаємо колег із науковими та професійними здобутками | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.12.2021
ІДУ НД ЦЗ

Вітаємо колег із науковими та професійними здобутками

 

Традиційно онлайн-засідання Вченої ради Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту 22 грудня розпочалося з урочистого вручення.

За результатами щорічного конкурсу на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України робота представників Інституту була відзначена дипломом ІІІ ступеня у номінації «Виробничо-практичні видання (практичні посібники, практичні порадники, методичні посібники, пам’ятки)» за посібник «Пам’ятка з домедичної допомоги рятувальників ДСНС України».

Голова ради – начальник Інституту, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений лікар України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Волянський Петро Борисович вручив диплом ІІІ ступеня МВС України т.в.о. заступника начальника Інституту з наукової роботи, полковнику служби цивільного захисту, кандидату технічних наук, старшому наукового співробітника Коваленку Віталію Володимировичу.

Також було вручено погони капітана служби цивільного захисту викладачу кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення, Мельнику Владиславу Ігоровичу; погони сержанта служби цивільного захисту контролеру на контрольно-пропускному пункті відділення охорони пожежно-випробувального полігону Степі Роману Івановичу.

Колектив Інституту щиро вітає колег та бажає не зупинятися на досягнутому, завжди впевнено йти до своєї мети та безкінечно примножувати все нові й нові наукові й професійні досягнення, нагороди та здобутки.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10