https://www.high-endrolex.com/10 Завершено навчання з підвищення кваліфікації державних службовців системи ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.11.2021
ІДУ НД ЦЗ

Завершено навчання з підвищення кваліфікації державних службовців системи ДСНС України

В Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту завершено навчання з підвищення кваліфікації державних службовців системи ДСНС України.
Протягом двотижневого навчання слухачі групи прослухали лекції, передбачені розкладом занять в повному обсязі, підготували випускні роботи та реферати.
На підведенні підсумків був присутній заступник начальника Інституту з навчальної роботи, кандидат технічних наук, доцент, полковник служби цивільного захисту Сергій ЄРЕМЕНКО.
Під час дискусії відбувся обмін думками щодо проведення даних занять в Інституті. Слухачами, які у попередні роки проходили підвищення кваліфікації в Інституті, було зазначено, що рівень викладання значно підвищився за рахунок нових викладачів із значним практичним досвідом роботи в сфері цивільного захисту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10