https://www.high-endrolex.com/10 Випуск завідувачів кабінетів навчальних НМЦ ЦЗ та БЖД | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.11.2021
ІДУ НД ЦЗ

Випуск завідувачів кабінетів навчальних НМЦ ЦЗ та БЖД

26 листопада 2021 року в Інституті відбувся випуск слухачів за навчальною програмою «Підвищення кваліфікації педпрацівників НМЦ ЦЗ та БЖД у галузі знань 26 «Цивільна безпека».
Під головуванням керівника групи, старшого викладача кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами, кандидата наук з державного управління Оксани Анатоліївни Бойко проведено круглий стіл, на якому з доповідями виступили:
Романенко Віктор Миколайович, завідувач кабінету навчального НМЦ ЦЗ та БЖД Київської області;
Карленко Андрій Вікторович, завідувач кабінету навчального НМЦ ЦЗ та БЖД Дніпропетровської області.
В обговоренні професійних питань взяли участь усі учасники круглого столу. Слухачі висловили слова щирої вдячності керівництву ІДУ НД ЦЗ, науково-педагогічному складу кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами та викладачам інших кафедр, які були залучені до навчального процесу, за високий рівень проведення занять та за велику кількість корисної інформації, яка була надана під час навчання.
Навчання відбувалося дистанційно з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Для ефективної організації самостійної роботи слухачам буде надано доступ до платформи дистанційного навчання Інституту Moodle, де розміщено навчальні матеріали, практичні, тестові завдання з тем курсу тощо.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10