https://www.high-endrolex.com/10 Заступник Голови ДСНС Микола Ільченко представив керівника ІДУ НД ЦЗ Петра Волянського | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.11.2021
ІДУ НД ЦЗ

Заступник Голови ДСНС Микола Ільченко представив керівника ІДУ НД ЦЗ Петра Волянського

16 листопада заступник Голови ДСНС генерал-лейтенант служби цивільного захисту Ільченко Микола Володимирович відвідав Інститут державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, де представив колективу призначеного наказом ДСНС  керівника. Так, начальником Інституту став Волянський Петро Борисович, який переміг на виборах, а до цього виконував обов’язки начальника ІДУ НД ЦЗ.
Микола Ільченко перш за все подякував Петру Волянському за плідну роботу та відзначив, що упродовж останніх років в Інституті відбулося багато позитивних змін, удосконалювався навчальний процес, поглиблювалися наукові дослідженя, які носять практичне спрямування.
Заступник Голови також висловив упевненість, що в період нинішньої каденції керівника попередні здобутки та напрацювання будуть збережені і примножені, а поставлені першочергові й актуальні завдання будуть реалізовані.
У свою чергу, Петро Волянський подякував трудовому колективу Інституту за виявлену довіру, а керівництву ДСНС за реалізацію волевиявлення колективу Інституту в оголошеному сьогодні наказі про призначення на посаду.
Він зазначив, що проведення ДСНС конкурсу на зайняття посади начальника Інституту стало ще одним етапом зміцнення нашого колективу, формування команди однодумців. Більшість виборців під час проведення голосування віддали свої голоси в підтримку його кандидатури. Але незважаючи на те, хто за кого з кандидатів голосував на виборах, далі ми всі йдемо разом, беручи з собою всі найкращі напрацювання та традиції.
Петро Волянський наголосив на тому, що в подальшій роботі керуватиметься своєю передвибочою програмою "Людяність і професійність", наказами виборців, які стануть основою Програми перспективного розвитку Інституту до 2025 року, до якої будуть вноситися відповідні зміни.
Начальник Інституту запевнив керівництво Державної служби в тому, що колектив Інституту згуртований та налаштований на подальшу плідну роботу, виконання визначених статутних завдань.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10