RSS

Новини навчальних закладів

01.02.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

Почесні гості

 

 

В останній день січня з робочим візитом в ГУ МНС України в Черкаській області побував заступник Міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Петрович Медвідь. Відвідав і Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Новопризначеного заступника Міністра по кадрах цікавило все: чим і як живе інститут, які нагальні питання турбують керівництво, професорсько-викладацький склад навчального закладу МНС України ІV рівня акредитації та його вихованців сьогодні.

Анатолій Петрович ознайомився з  навчальною і матеріально-технічною базою інституту, побував в клубі, в навчальній пожежно-рятувальній частині та в спортивно-оздоровчому комплексі новобудови інституту, що вже знаходиться на порозі здачі в експлуатацію. В критому манежі, де саме тренувалися до зимового чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту члени збірної інституту з ППС, мав змогу ще й послухати, як готуються до урочистостей члени художньої самодіяльності.

 

На фото: А.П. Медвідь у колі пожежників-рятівників Черкащини в критому манежі спортивно-оздоровчого комплексу інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.