https://www.high-endrolex.com/10 Конференції та семінари | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Конференції та семінари

12.12.2019

Міжвідомчий науково-практичний семінар “Наукове супроводження функціонування системи авіаційного пошуку і рятування в Україні”.

Анонс

Шановні колеги! 12 грудня 2019 року на базі Головного авіаційного координаційного центру з авіаційного пошуку і рятування (м. Київ, вул. Малиновського, 6) заплановано проведення Міжвідомчого науково-практичного семінару на тему “Наукове супроводження функціонування системи авіаційного пошуку і рятування в Україні”. Метою семінару є аналіз функціонування єдиної системи проведення авіаційних робіт з пошуку і рятування, пропозиції щодо її удосконалення.

Організатором семінару є Інститут державного управління у сфері цивільного захисту (кафедра авіації та авіаційного пошуку і рятування).
Співорганізатори заходу – Міністерство оборони України, Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство інфраструктури України, Адміністрація Держприкордонслужби України.

Резолюція

повернутися до інших конференцій

Конференції та семінари



https://www.high-endrolex.com/10